Novinky
02.02.2019
Náš nový web pro vaše spokojené nakupování
Jak se Vám líbí náš nový web? Doufáme, že se budete dobře orientovat v nabídce a  budete u nás rádi nakupovat. Web je moderní pro nákupy v mobilech a ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Máte zájem o novinky? Nechte nám Váš e-mail.

Aktuality

Listopad u nás

novinka bunda dogdesign

Psí móda v ČT - Dobré ráno

psí oblečky dog design v dobrém ránu

Galerie našich zákazníků

galerie našich zákazníků

 Najdete nás na facebooku

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.psimoda.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.psimoda.cz
  1. Společnost Olga Hlaváčová, se sídlem Vinohradská 96, IČ 11537507, zapsaná u ŽU/1101/2012/Kr  (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Olga Hlaváčová tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese olga@psimoda.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.psimoda.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Bunda SALTO dogdesign
18.11.2019 Pro pejsky
Bunda SALTO dogdesign
Nové bundy na uzávěr na zádech. Bunda má jen přední nohavičky, vzadu je jako vestička. Zakrývá záda pejska. číst celé
Funkční materiál softshell ve psí módě
06.02.2019 Pro pejsky
Funkční materiál softshell ve psí módě
Testujeme nové kombinézy z funkčních materiálů... číst celé
Ach, ty sněhové koule...
29.01.2019 Pro pejsky
Ach, ty sněhové koule...
Naštěstí takových sněhových dnů není hodně, ale dokážou potrápit. číst celé
Obleček - pudl královský
07.11.2018 Pro pejsky
Obleček - pudl královský
Kombinézy pro královské pudly šijeme na míru, dle vámi dodaných rozměrů. Přesto, že se šije na zakázku, můžete obleček vyměnit po vyzkoušení, pokud ně... číst celé
Newsletter
Máte zájem o novinky? Nechte nám Váš e-mail.

NAŠE ZNAČKY dog design psí módamoda flamencaatelier psí oblečky

O flamenko módě
Kde nás najdete

Vzorková dílna Řepiiště

přijďte si prohlédout zboží

vybrat, vyzkoušet, osahat

Kontakt

Mapa - cesta k nám

Kontakt
Krejčovství Psí Móda.cz
Olina Hlaváčová
denně 11.00 - 20.00 hod.
© 2009 www.psimoda.cz Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.