Novinky
02.02.2019
Náš nový web pro vaše spokojené nakupování
Jak se Vám líbí náš nový web? Doufáme, že se budete dobře orientovat v nabídce a  budete u nás rádi nakupovat. Web je moderní pro nákupy v mobilech a ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Máte zájem o novinky? Nechte nám Váš e-mail.

Aktuality

Listopad u nás

novinka bunda dogdesign

Psí móda v ČT - Dobré ráno

psí oblečky dog design v dobrém ránu

Galerie našich zákazníků

galerie našich zákazníků

 Najdete nás na facebooku

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Olga Hlaváčová, se sídlem Vinohradská 96, Řepiště, IČ 11537507, zapsaná u ŽU/1101/2012/Kr  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Bunda SALTO dogdesign
18.11.2019 Pro pejsky
Bunda SALTO dogdesign
Nové bundy na uzávěr na zádech. Bunda má jen přední nohavičky, vzadu je jako vestička. Zakrývá záda pejska. číst celé
Funkční materiál softshell ve psí módě
06.02.2019 Pro pejsky
Funkční materiál softshell ve psí módě
Testujeme nové kombinézy z funkčních materiálů... číst celé
Ach, ty sněhové koule...
29.01.2019 Pro pejsky
Ach, ty sněhové koule...
Naštěstí takových sněhových dnů není hodně, ale dokážou potrápit. číst celé
Obleček - pudl královský
07.11.2018 Pro pejsky
Obleček - pudl královský
Kombinézy pro královské pudly šijeme na míru, dle vámi dodaných rozměrů. Přesto, že se šije na zakázku, můžete obleček vyměnit po vyzkoušení, pokud ně... číst celé
Newsletter
Máte zájem o novinky? Nechte nám Váš e-mail.

NAŠE ZNAČKY dog design psí módamoda flamencaatelier psí oblečky

O flamenko módě
Kde nás najdete

Vzorková dílna Řepiiště

přijďte si prohlédout zboží

vybrat, vyzkoušet, osahat

Kontakt

Mapa - cesta k nám

Kontakt
Krejčovství Psí Móda.cz
Olina Hlaváčová
denně 11.00 - 20.00 hod.
© 2009 www.psimoda.cz Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.